×

FAQ

Lees hieronder onze veelgestelde vragen.

YES & you is er voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft op het gebied van Zorg en Welzijn.

YES & you begeleidt en ondersteund volwassen en/of jeugdige in het verbeteren van het kwaliteit van leven. Ons doel achter onze hulpverlening is om de cliënten meer te laten participeren, daarmee een netwerk op te bouwen, meer kansen te geven op ontwikkeling, een bijdrage te leveren aan vitaliteit en de kwaliteit van leven en hen zodoende in hun kracht te zetten.

Binnen YES & you worden o.a. de volgende talen gesproken: Koerdisch, Kurmancî, klassiek Arabisch, Hebreeuws, Farsi, Tigrinya, Chinees, Engels, Berbers, Turks, Pasjtoe, Dari, Spaans, Portugees, Italiaans, etc.

YES & you werkt in de provincie Gelderland. We zijn onder andere werkzaam binnen de steden Arnhem, Renkum, Reden, Lingewaard en Wageningen. Voor een volledig overzicht van alle steden waar wij als zorgorganisatie actief/werkzaam zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina ‘partners’.

YES & you haar hoofdvestiging is gevestigd in Broek aan de Van Oldenbarneveldtstraat 92-4, 6827 AN Arnhem.

Team Broek is gevestigd in Broek aan Broekstraat 133, 6828 PN Arnhem

Voor onze hulp heb je een verwijzing nodig van een sociaal wijkteam, een huisarts of jeugdarts. Met de juiste verwijzing hoef je voor onze hulp niet te betalen. Bij hen kom je in de eerste instantie ook met de hulpvraag terecht. Zij overleggen en geven je een passend advies. De verwijzer zal contact met ons opnemen, waarop wij zo spoedig mogelijk een intake moment met je zullen inplannen.

Voor het ontvangen van ambulante begeleiding (WMO) betaalt u standaard een eigen bijdrage van €19,- euro per maand aan het CAK. Dit bedrag is wettelijk vastgelegd en voor iedereen even hoog. De overheid kijkt in deze dus niet naar uw inkomen. U ontvangt elke maand een factuur van het CAK.

YES & you hanteert momenteel alléén een tijdelijke wachtlijst voor aanmeldingen van Syrische casussen.

Voor de overige aanmeldingen streven wij ernaar om binnen één week onze begeleiding te starten.